office@merke.ro
|
0728 17 27 28

Politica de retur

ANULARE, REFUZ, RETUR COMANDA

merke.ro nu va suporta taxele de retur pentru clientii care notifica intentia lor de retur fara un motiv bine determinat.

In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este:

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 10 zile de la data retragerii din contract.

Cum se face returul:

Contactand administratorul site-ului la nr de telefon

Prin serviciul de curierat agreat impreuna.

Returnarea banilor:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, merke.ro se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.

Conditii generale pentru retur:

– In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se poate returna doar un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

– In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

– In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

Conform OG 34/2014 din 04/06/2014, produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii si parfumurile se pot returna doar daca sunt sigilate. Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna.

OG 34/2014 – Articolul 16 – Exceptari de la dreptul de retragere:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:

furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.”

Call Now Button